Mihaliç Koyun Kelle Peyniri 500g

• Stok Sayısı99
  • Kdv Hariç 38,89 TL
  • Kdv Dahil 42,00 TL
Mihaliç kelle peynirinin makbul olanı koyun sütü ile üretilenidir. Ama mevsimsel olarak her zaman mümkün olmamaktadır. Onun için inek sütünden yapılanı da mevcuttur. Ayrıca koyun ve inek sütü karıştırılarak da elde edilmektedir. Çok güzel br aromaya sahip olduğu için sofraların vazgeçilemezi durumunda. Hafif tuzludur. Sıcak suda bir süre bekletilirse tuzu azalacaktır. Balıkesir Köy Birliği geleneksel yöntemleri kullanmaktadır.
Adet
Açıklama

Mihaliç kelle peynirinin makbul olanı koyun sütü ile üretilenidir. Ama mevsimsel olarak her zaman mümkün olmamaktadır. Onun için inek sütünden yapılanı da mevcuttur. Ayrıca koyun ve inek sütü karıştırılarak da elde edilmektedir. Çok güzel br aromaya  sahip olduğu için sofraların vazgeçilemezi durumunda. Hafif tuzludur. Sıcak suda bir süre bekletilirse tuzu azalacaktır.Balıkesir Köy Birliği geleneksel yöntemleri kullanmaktadır.

Ürün Yorumları (0)
 Bu ürünle ilgili yorum yapabilirsiniz
Oyla:
Takipte Kalın

KÖY - BİR Doğal Köy Ürünleri © 2019 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret sistemi ile hazırlanmıştır