Ekşi Mayalı Köy Ekmeği 600g

• Stok Sayısı99
  • Kdv Hariç 13,89 TL
  • Kdv Dahil 15,00 TL
Ekşi Mayalı Köy ekmeği yapımında en önemli şey 1 gün önceden hazırlanması gereken mayadır. Maya hazırlarken eski usuller kullanılır. Özellikle nohut kullanılarak maya hazırlanır. Maya hazır olduktan sonra un, su, şeker maya karıştırılır. Daha sonra hamur fermente veya mayalanma için bırakılır. Hamur hazır olduktan sonra köy fırınında pişirilerek sofraya gelir.Balıkesir Köy Birliği geleneksel yöntemleri kullanmaktadır.
Adet
Açıklama

Ürün Yorumları (0)
 Bu ürünle ilgili yorum yapabilirsiniz